“Onze passie voor voegwerken en bouwmanagement blijkt vooral in de praktijk. Maak kennis met ons bedrijf, materieel en projecten.”

Allround bouwmanagement voor uw pand

Als eigenaar van een (monumentaal) pand heeft ook u ongetwijfeld te maken met (achterstallig) onderhoud en verouderde technische installaties. Van Elteren Bouwmanagement ontzorgt u volledig en realiseert al uw wensen volgens de geldende eisen.

Goed onderhoud van uw pand is essentieel. Soms is renovatie, verbouwing of renoveren zelfs noodzakelijk. Uw tijd is echter beperkt. Jan van Elteren neemt u al het werk uit handen en leidt het hele project in goede banen.  U heeft dus geen omkijken meer naar uw verbouwing, restauratie of renovatie van uw woning.

Juiste man op de juiste plaats

Jan van Elteren adviseert u over de uit te voeren activiteiten en schakelt uitsluitend vakmensen in voor de uitvoering van een renovatie, restauratie of verbouwing. Van Elteren Bouwmanagement levert daarbij ‘gewoon goed werk’. Of het nu gaat om het renoveren van het dak, het installeren van een lamp of het uitvoeren van het schilder- of timmerwerk. U betaalt ons een eerlijke prijs en we doen daarbij nooit concessies aan de kwaliteit die wij leveren bij een renovatie of verbouwing. 

Top